Leivomme tilauksesta
KAKUT JA MUUT HERKUT

Täytekakut, juustokakut, voileipäkakut ja muut konditoriatuotteet

Kataja Kahvilasta voit tilata juhliin ja muihin tilaisuuksiin oman leipomomme tuotteita. Leivomme tilauksesta maukkaat ja hyvännäköiset täytekakut, juustokakut, leivokset, voileipäkakut, suolaiset piirakat ja paljon muuta. Konditorian tuotteissa huomioimme erilaiset juhlapyhät ja sesongit. Leivonnassa otamme huomioon tarpeen mukaan allergiat ja ruokavaliot. Kauttamme saat mm. vegaanisia ja gluteenittomia leivonnaisia mausta tinkimättä. Teemme yhteistyötä lempääläläisen Gluteeniton leipomo Ilonan kanssa. 

Tilaustuotteissa otamme huomioon asiakkaan toiveet, esimerkiksi makujen ja ulkonäön suhteen. Suunnittelemme kakut ja muut herkut syntymäpäiville, rippijuhliin, valmistujaisiin, häihin ja muihin juhliin. Koristeluissa vain mielikuvitus on rajana, ja toteutamme toiveiden mukaisia fantasiakakkuja. Meiltä saat tarjoilut myös yrityksen erilaisiin tilaisuuksiin. Lisäksi pitopalvelumme Kartanon Miina toimittaa tarvittaessa ruuat isommallekin porukalle.

Toteutetaan yhdessä ikimuistoiset juhlat!

Näin tilaat

Toivomme, että tilaat tuotteet jo hyvissä ajoin eli noin 3-5 päivää ennen juhlapäivää. Näin voimme paremmin ottaa huomioon toiveesi raaka-aineiden ja ruokavalioiden suhteen. Erityisesti sesonkiaikoina sekä suuremmat tilaukset toivomme saavamme hyvissä ajoin.

Voit tilata tuotteita ottamalla meihin yhteyttä puhelimitse 03 341 3911. Tilausta tehdessä kysymme mm. henkilöiden määrää, allergiat ja toimitusaikaa. Autamme tarvittaessa tarjoilujen suunnittelussa. Tilatut tuotteet voit noutaa kahvilastamme sovittuna aikana sen ollessa auki.

Joitain tuotteita saamme toimitettua nopeastikin, jopa seuraavaksi päiväksi. Lisäksi voit aina poiketa kahvilaamme katsomaan, mitä on vitriinissä tarjolla.

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi meille,
leivomme herkut teille.