KOKOUS- JA JUHLATILA
Kataja Kahvila

Vuokraa kahvilan tilat

Kataja Kahvilan tilat toimivat hyvin viihtyisänä kokous- ja juhlatilana. Kahvilan voi vuokrata iltaisin tai viikonloppuisin yksityistilaisuuksiin. Meillä voit järjestää niin perhejuhlat, yhdistyksen kokoukset kuin yritystilaisuudetkin. Kahvilassa on tilaa noin 45 henkilölle ja tiloihin on esteetön kulku. Pöydät ja tuolit on helposti siirrettävissä ja tilaa voi tarpeen mukaan hieman koristella. Kokoustarjoilut järjestyvät kahvilamme valikoimista helposti. Tarvittaessa voimme tilauksesta tehdä tarjoilut isommallekin porukalle. Ruokatarjoilu onnistuu pitopalvelumme Kartanon Miinan kautta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kokous- ja juhlatiloistamme.

pitopalvelu kartanon miina logo

Pitopalvelu Kartanon Miina

Kahvilan omistaja-yrittäjä Miia Niemisellä on Pitopalvelu Kartanon Miina, joka järjestää tilaisuuksia pienistä perhejuhlista isoihin yritysjuhliin. Suunnittelemme tarjoilut yhdessä asiakkaan kanssa jokaiseen tilaisuuteen erikseen. Otamme huomioon asiakkaan toiveet, erikoisruokavaliot ja budjetin. Panostamme aina maittavaan ja laadukkaaseen ruokaan, tarjoilujen ulkonäköön sekä onnistuneeseen palvelukokonaisuuteen. Kanssamme voit itse keskittyä nauttimaan juhlan tunnelmasta ja me hoidamme ammattitaidolla loput.

Lisäksi noin kerran kuukaudessa Kartanon Miina järjestää maittavia sunnuntaibrunsseja Nokian Siurossa Knuutilan Kartanolla. Brunsseista tiedotetaan tarkemmin Kartanon Miinan Facebook-sivulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää pitopalvelustamme.